چسب کاشی مگا استون در 3 دقیقه - مگا استون
چسب کاشی مگا استون در 3 دقیقه

چسب کاشی یک نوع مخلوط آماده و چسبنده است که برای نصب کاشی روی دیوارها، کف، استخر و مواردی دیگر، کاربرد دارد. چسب کاشی در دسته چسب های ساختمانی قرار می گیرد و عمدتا بر پایه سیمان پرتلند و پلیمرهایی مانند اپوکسی و ذرات سنگدانه می باشد.

با پیشرفت و توسعه صنعت کاشی و سرامیک و تولید مصالح و محصولات جدید، دیگر مثل قدیم استفاده از مصالحی مانند ماسه و سیمان و به اصطلاح ملات برای نصب کاشی مرسوم نیست زیرا علاوه بر اینکه کمی سخت است، از نظر زیبایی نیز ممکن است کار تمیزی در نیاید. چسب کاشی و چسب سنگ که در دو مدل کلی پودری و خمیری تولید می شود، محصولی جدید برای نصب کاشی در ساختمانهاست و با داشتن خاصیت چسبندگی بالا و سازگاری با زیرساخت های متفاوت، می تواند بهترین انتخاب برای چسباندن کاشی باشد.

.

ثبت سفارش آنلاین

خرید چسب کاشی مگااستون

آنلاین خرید کن !

چسب پرسلان

از شما دعوت می کنیم برای آشنایی با مزیتهای چسب کاشی در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا درباره چسب كاشی و انواعی که دارد و همچنین موارد استفاده،  و قیمت این محصول راهنمایی تان کنیم.

چسب کاشی یک نوع مخلوط آماده و چسبنده است که برای تثبیت کاشی روی دیوارها، کف، استخر و مواردی دیگر، کاربرد دارد. چسب کاشی در دسته چسب های ساختمانی قرار می گیرد و عمدتا بر پایه سیمان پرتلند و پلیمرهایی مانند اپوکسی و ذرات سنگدانه می باشد.

از چسب كاشی می توان بر روی سطوح سیمانی، چوبی و یا شیشه ای استفاده کرد همچنین برای بازسازی ساختمان و كاشی کاری بر روی كاشی های قبلی نیز کاربرد دارد.

انواع چسب کاشی

چسب كاشی و چسب سرامیک در دو نوع پودری و خمیری تولید می شود که هر یک مزایا و معایبی دارند.

  • چسب كاشی خمیری یا آماده :

چسب کاشی خمیری مخلوطی است که از قبل آماده شده و بلافاصله پس از باز کردن درب ظرف قابل مصرف می باشد. این نوع چسب کاشی پرسلان برای کاشی کاری  محل های کم رطوبت مناسب تر است. نصب سریع و وزن بسیار پایین مزیت چسب کاشی خمیری است که باعث می شود وزن کلی ساختمان کمتر شود.  

  • چسب كاشی پودری :

چسب كاشی پودری برای كاشی کاری محل های مرطوب  بیشتر استفاده می شود و نیاز است که با آب ترکیب شود تا مخلوط خمیری به دست آید.

تفاوت چسب کاشی پودری و خمیری

اولین تفاوت چسب كاشی پودری و خمیری، در فرایند خشک شدن آنهاست. خشک شدن چسب خمیری از طریق تبخیر انجام می شود و کمی کند تر از چسب كاشی پودری خشک می شود.

برای كاشی کاری های کف و فضای باز، استفاده از چسب كاشی پودری انتخاب بهتری است زیرا سرعت بیشتری در خشک شدن دارد و کار را سریع تر می کند. از نظر قیمتی نیز چسب كاشی پودری به صرفه تر است و قیمت کمتری دارد.

تفاوت اصلی دیگر چسب كاشی پودری و خمیری در تاریخ انقضای آنهاست. چسب پودری تا زمانی که آب به آن اضافه نشود، تا دو سال قابل استفاده است اما چسب خمیری بعد از باز شدن درب ظرف باید مصرف شود.

نصب کاشی با چسب

مزایای استفاده از چسب کاشی

  • مقاومت و استحکام کاشی ها پس از چندین سال استفاده
  • قدرت چسبندگی فوق العاده بالا
  • عایق رطوبت در مناطق مرطوب
  • افزایش سرعت کار
  • عدم نیاز به تخریب بخش های زیری کاشی کاری
  • قابل مصرف برای کاشی کاری در مناطق سردسیر و گرمسیر
  • قابل استفاده در مناطق که در ارتباط با آب هستند مثل استخرها و …

معرفی چند مدل چسب كاشی 

  • چسب كاشی ملات نازک :

چسب كاشی ملات نازک بر پایه سیمان پرتلند تهیه می شود و از نوع پودری است. برای استفاده از این نوع چسب نیاز است از مایعی مثل آب یا افزودنی هایی مانند اکریلیک استفاده شود. چسب ملات نازک از خاصیت چسبندگی بالایی برخوردار است و وزن های بسیار بالا را خیلی خوب تحمل می کند.

این نوع چسب قابل استفاده در مکان های مرطوب و محیط هایی که در معرض حرارت می باشند، هست و در رنگ های سفید و خاکستری عرضه می شود تا مشتری با توجه به دکوراسیون محیط و دیگر اجزای ساختمان، بتواند رنگ مناسب را تهیه کند.

  • چسب كاشی پیش ترکیب شده :

چسب پیش ترکیب شده از نوعی ماده شیمیایی آلی به نام بنه تهیه می شود و فقط برای استفاده بر روی دیوارهای خشک کاربرد دارد. بنابراین مهم است که حتما برای كاشی کاری در محیط های خشک استفاده شود.

  • چسب كاشی اپوکسی :

چسب كاشی اپوکسی بر پایه رزین های اپوکسی تولید می شود و در مکان های دارای رطوبت و دمای زیاد از این نوع چسب استفاده زیادی می شود.  چسب اپوکسی در مقال عوامل خورنده شیمیایی نیز مقاومت بالایی از خود نشان می دهد و در برابر مواد شوینده و شیمیایی مشکلی ندارد.

روش نصب کاشی با چسب

روش نصب كاشی با چسب كاشی های پودری و خمیری متفاوت است که مراحل هر یک را شرح می دهیم :

نصب کاشی با چسب پودری

برای استفاده از چسب كاشی پودری جهت كاشی کاری کف آشپرخانه، دستشویی و حمام، ابتدا باید چسب را آماده کنید. نحوه تهیه چسب بدین صورت است که سه پیمانه پودر را با یک پیمانه از آب مخلوط کنید تا ترکیب خمیری شکلی به دست آید.

پس از  آماده شدن چسب، ابتدا سطحی را که می خواهید کاشی کاری کنید را از گرد و خاک و رنگ پاک کنید. سپس از ترکیب آماده شده به میزان لازم بردارید و با کاردک روی سطح پایه بکشید. در نهایت کاشی را روی چسب قرار دهید و با ضربه های چکش نرم آن را فیکس کنید.

نکته مهمی که نصب كاشی با چسب پودری دارد این است که پس از قرار دادن چسب بر روی سطح، حداکثر تا 20 دقیقه باید کاشی را روی آن بگذارید و اگر دیرتر از 20 دقیقه شود، چسب خشک شده و چسبندگی لازم را نخواهد داشت.

نصب کاشی با چسب خمیری

استفاده از چسب كاشی خمیری راحت تر است و فقط کافیست به مقدار لازم از آن را بردارید و پس از کشیدن بر روی سطح با استفاده از کاردک، کاشی را بر روی آن قرار دهید.

سعی کنید که ضخامت چسب بر روی سطح زیاد نباشد، میزان لازم برای کاشی کاری با این چسب به طور معمول 2 تا 3 کیلوگرم برای یک متر مربع است. همچنین بهتر است از کاردک شانه ای استفاده کنید.

بعد از کاشی کاری با هر کدام از چسب كاشی های پودری یا خمیری، آب بندی و درز گیری را هم حتما انجام دهید.

موارد مصرف چسب كاشی خمیری و پودری

  • نصب سنگ آنتیک طبیعی و مصنوعی
  • نصب سنگ های ساختمانی
  • نصب کاشی جدید بر روی کاشی های قدیمی
  • ترمیم موضعی کاشی، سرامیک و سنگ
  • نصب کاشی بر روی سطوح آجری، سیمانی و بلوکی
  • نصب کاشی و سرامیک بر روی دیوار
  • نصب کاشی و سرامیک بر روی کف

شرایط نگهداری چسب كاشی

چسب كاشی خمیری و پودری نباید در معرض هوا قرار بگیرد و همچنین باید دور از تابش مستقیم نور خورشید نگهداری شود.

در صورت تماس چسب با چشم، سریعا چشمتان را با آب و صابون شستشو دهید و توصیه می شود حتما حین کار با این چسب از عینک و دستکش استفاده کنید.

چسب كاشی بهتر است یا ملات سیمان 

در مقایسه چسب و ملات سیمان، چسب قطعا به دلایل زیر انتخاب بهتری برای کاشی کاری است :

  • زیبایی کار
  • افزایش سرعت اجرای پروژه
  • عدم نیاز به مهارت بالا
  • کمتر شدن مشکلاتی مثل کنده شدن کاشی
  • سهولت اجرا
  • کمتر شدن هزینه های جانبی

تنها مزیت سیمان به نسبت چسب كاشی، قیمت پایین تر آن است و هر چند که در نگاهی کلی انتخاب چسب کاشی به صرفه تر است زیرا مدت زمان اجرا کمتر می شود، نیاز به زیرسازی ندارد و از طرفی هزینه دستمزد کارگر و کاشی کار کمتر می شود.

خرید بهترین چسب کاشی از مگا استون

شاید تصمیم داشته باشید که برای خرید چسب کاشی به فروشگاه های مصالح ساختمانی به صورت حضوری مراجعه کنید اما تجربه خرید آسان و بدون اتلاف وقت در بازار شلوغ و ترافیک خیابان، بهتر از خرید حضوری است. در همین راستا می توانید برای خرید چسب کاشی , خرید چسب سنگ و خرید چسب کاشت میلگرد و خرید چسب سنگ نما ، از تیم فروش مگا استون راهنمایی دریافت کنید و سپس برای خرید اقدام نمایید.

قیمت چسب کاشی

قیمت چسب کاشی در انواع خمیری و پودری و در برندهای مختلف، متفاوت است و پیشنهاد می شود برای استعلام قیمت، با مگا استون تماس بگیرید. تیم فروش این مجموعه از ساعت 8 صبح تا ساعت 22 شب پاسخگوی شما مشتریان عزیز می باشند.

سوالات متداول

  • بهترین چسب کاشی کدام نوع است ؟

بهترین چسب کاشی با توجه به نیاز مشتری می تواند پودری یا خمیری باشد.

  • چسب کاشی دیوار از کدام نوع چسب است ؟

برای چسب کاشی دیوار می توان از نوع پودری یا خمیری این چسب استفاده کرد که در مطلب بیشتر توضیح داده شده است.

  • چسب کاشی کف از کدام نوع چسب است ؟

برای انتخاب چسب کاشی کف می توانید نوع پودری یا خمیری آن را بخرید.

Comments (01)

  • میر

    پیش از 23 خرداد 1401 / 2 سال

    نوع چسب کاشی با چسب سرامیک متفاوته ؟

پیام خود را بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − هفت =